Facebook Instagram

Over ons

Wie zijn wij?

Deveseleer Carrosserie, gevestigd in Herne, is sinds 1954 actief als gespecialiseerde hersteller van uw wagen na een ongeval. Erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen gaan we geen enkele uitdaging aan de kant. Uw comfort en veiligheid komt altijd op de eerste plaats.

Onze uiterst opgeleide techniekers zijn in staat om uw wagen weer zo goed als nieuw te bezorgen. Of u nu een uitlijning, nieuwe voorruit of een spot repair nodig heeft, bij erkend hersteller Deveseleer Carrosserie bent u aan het juiste adres.

Zodra u de wagen binnenbrengt, starten wij aan het schadeherstel. Onze transparante werking met de verzekeraars zorgt ervoor dat u de beste prijs betaalt. Het bestek wordt elektronisch opgemaakt via het INFORMEX-systeem en zorgt ervoor dat uw verzekeraar snel, accuraat en correct op de hoogte wordt gesteld van het volledige herstelproces. Wij zorgen voor de schade-expertise en nemen daardoor al uw zorgen en stress uit handen.

 

De totale schadeafwikkeling gebeurt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij door directe betaling. Via ons administratief systeem kunnen we eenvoudig inschatten hoelang u uw auto zal moeten missen. Op basis daarvan kunnen wij één van onze elektrische vervangwagens of e-bikes aanbieden. Kiezen voor Deveseleer Carrosserie is kiezen voor maximaal comfort.