Facebook Instagram

Aanbod

Herstellingen na
een ongeval

Schade opgelopen onderweg? Geen paniek! Deveseleer Carrosserie is als erkende hersteller uw redder in nood. Dankzij ons administratief systeem en transparante werking met de grootste verzekeringsmaatschappijen zijn wij in staat om nauwkeuring het herstelproces in te schatten.

We beschikken over een team van opgeleide techniekers die elke dag voor u klaar staan. Of u nu een klein ongeval heeft opgelopen of zware schade, u kan nergens beter zijn dan bij Deveseleer Carrosserie uit Herne.

Duurzaam herstellen

Bovendien zijn we als erkende hersteller enorm milieubewust. Omdat we onderdelen hergebruiken, dragen we niet enkel een steentje bij aan het milieu, maar helpen wij u ook sneller op weg. Zo hoeft u niet te wachten op lange levertijden van de leverancier.

Bij Deveseleer Carrosserie zijn we ook trots op ons gebruik van groene middelen zonder milieubelastende bestandsdelen. Denk maar aan lak op waterbasis, afbreekbare oliën en milieuvriendelijke producten. What about recyclage? Absoluut! Afvalstoffen en restmaterialen worden verantwoord verwerkt. Ons doel is om duurzaam te herstellen zonder dat u moet inboeten voor kwaliteit.

Airco vulling

Laat uw airco op tijd nakijken.
Een correct onderhoud zorgt voor constante optimale werking en comfort. Ideaal tijdens de warme dagen en bovendien voorkomt u dure reparaties.

spot repair

Is slechts een deel van de autolak beschadigd en dit ter grootte van één A4-pagina?

Geen probleem. Dankzij de spot repair van Deveseleer Carrosserie kunnen wij lokaal en zonder kleurverschil de krassen herstellen. Zo hoeven we niet het hele onderdeel opnieuw te spuiten en geniet u niet alleen van een snelle, maar ook een financieel interessante oplossing. Spot repair kan ook op krasgevoelige plekken zoals hoeken van bumpers, spiegelhuizen en drempels.

Voorruitherstelling

Deveseleer Carrosserie helpt u met het herstellen van uw voorruit op een professionele wijze voor eender welk automerk, indien de barst kleiner is dan een 2 euromunt.

Vervangen van voorruiten

Bij Deveseleer Carrosserie kiezen we altijd voor de beste service. De ruiten die we vervangen zijn van ‘Original Equipment Manufacturer’-kwaliteit waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken

Koplampherstellingen

Om hoge kosten van het vervangen van een koplamp te vermijden, gebruiken wij onze duurzame technieken die kleine beschadigingen verwijderen.

Herstellen en spuiten van velgen / smart repair

Parkeerschade opgelopen? Deveseleer Carrosserie heeft de knowhow om uw velgen te herstellen. Met Smart repair hoeven wij gespoten of gepolijste velgen niet meteen te vervangen. In no time zijn ze weer zo goed als nieuw dankzij de juiste hersteltechnieken.

Hagelschade of kleine parkeerdeuk ?

Hagelschade spreekt natuurlijk wel voor zich! Het gaat hier om deuken die men oploopt door enorme hagelbollen die uit de lucht vallen.
De basis om een hagelschade te herstellen is eigenlijk hetzelfde als deze van Paintless Dent Repair. Alleen gaat het bij een hagelschade over véél meer impact waardoor er veel meer ervaring nodig is om deze te kunnen herstellen.

Paintless dent repair

De term Paintless Dent Repair wordt vaker gebruikt voor de herstelling van portierdeukjes, een deuk van een voetbal, … Het gaat hier dus vaak over kleinere schades dan bij een hagelschade. Wat de grootte van de deuk betreft maakt dit vaak niet veel uit. Wat wel invloed heeft op de herstelling is de plaats, de manier en of al dan niet de lak van het voertuig beschadigd is

Heeft u een deukje in uw wagen? Kom eens langs zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen opmaken. U zou soms nog versteld staan hoe goedkoop en snel uw schade hersteld kan zijn!

Video afspelen

Spuitcabine

Dankzij onze moderne spuitcabine en milieuvriendelijke lak op waterbasis kunnen we uw wagen in topstaat afleveren.

Uitlijning

Wanneer u rechtdoor rijdt, kan u soms het gevoel hebben uw wagen toch niet recht rijdt. Een onjuiste uitlijning van uw auto kan aan de oorzaak liggen van dit probleem. Het gevolg is voortijdige slijtage van uw banden. Bij Deveseleer Carrosserie hanteren we dezelfde technieken van de autofabrikanten voor de juiste uitlijning van uw wagen. Zelfs na een zwaar ongeval kan u rekenen op onze service. Wij helpen u op weg.

Belettering & verfraaiing

U kan ook rekenen op het ontwerpen en aanbrengen van reclame en belettering door de ervaren techniekers van Deveseleer Carrosserie.

VERVANGWAGEN NODIG?​

Is uw wagen één of meerdere dagen binnen voor onderhoud of herstelling? Dan houden wij u mobiel, want uw mobiliteit is belangrijk voor ons. Bij Carrosserie Deveseleer hebben we een ruim aanbod vervangwagens :benzine, diesel of elektrisch aangedreven voertuigen